Mijn dienstverlening en produkten

Ik help je met het creëren van je eigen werk, in alle facetten.

Wil jij graag weten waarvoor je in de wieg bent gelegd?

Met de Droom-Je Werk-5 daagse geef je jezelf de ruimte om te ontdekken wat jouw verlangen in werk is. Schrijf je in via deze knop, pak je agenda erbij en reserveer ongeveer een half uur per dag, gedurende 5 dagen (aaneengesloten). Meer is niet nodig om te ontdekken waarvoor jij in de wieg bent gelegd.

Wees een Eenhoorn en bepaal jouw unieke dienstverlening.

Natuurlijk wil jij leuk werk. Werk waarin je plezier hebt en je talenten kwijt kan. En waarschijnlijk heb jij wel een idee van dat leuke werk. Waarom ga je niet aan de slag met dat idee? Wat helpt is een fundament te bouwen waardoor je droom niet weer zomaar vervliegt en jij steviger in je schoenen staat. Ik daag je uit mee te doen met de Wees-een-Eenhoorn-Challenge

Realiseer je wensen en krijg het leven dat bij je past.

Succes ligt niet alleen in grote dromen, maar juist in de kleinste nuances en handelingen. En dat is wat je in deze online videocursus gaat leren; Hoe je succes vrijwel kunt garanderen door middel van dagelijkse praktische acties. Van gedachten over jezelf en je ideale leven naar dagelijkse routines. Kortom, hoe je een leven creëert waarin je weet hoe je jouw wensen kunt realiseren.

Lees hier meer over deze 5-delige online videocursus Van Wens naar Werkelijkheid.

 

Is het nu jouw tijd?

Tijd om je talenten in te zetten?

En daarmee je eigen inkomen te verdienen?

Je talenten inzetten en daarmee je inkomen verdienen ligt echt niet buiten je bereik. De waarheid is, met de juiste stappen en de juiste houding kun je zoveel vrijheid ervaren als je wilt.

Je moet alleen weten HOE.

Lees hier meer over de Bootcamp Creëer Je Eigen Werk:

Behoefte aan een gesprek?

Er zijn momenten in je loopbaan dat je er zelf niet goed uitkomt. En dat is heel normaal!

Eén of meerdere gesprekken helpen je weer verder te kunnen in de richting die bij je past.

Ik help je graag verder!

Share This