Verhalen uit de hangmat

Deze zomer (2017) maak ik elke week een vlog met een verhaal, een sprookje, een parabel of een ander soort vertelling. Er zijn zoveel mooie verhalen! En natuurlijk probeer ik een bruggetje te maken van dat verhaal naar een fase in het creatieproces. Ter inspiratie of bezinning. Zomers en relaxt.

Lees meer

Durf jij te vertrouwen op je intuïtie? Hoe mijn bedrijf veranderde toen ik naar mijn gevoel luisterde….

Durf jij te vertrouwen op je intuïtie? Het klink misschien vreemd, maar als jij de stap durft te zetten om naar je innerlijke gevoel te luisteren, naar een plotselinge ingeving of een innerlijk weten, zul je meer vrijheid, geluk en vreugde ervaren en daardoor trek je wonderlijk genoeg ook de juiste klanten aan of het juiste werk. Geweldig toch?

Lees meer

Zou jij het liefst willen wegduiken bij een compliment?

We kennen het allemaal, het gevoel van verlegenheid als je een compliment krijgt of opeens in de aandacht staat. Daar is helemaal niets mis mee, totdat je merkt dat het onbewust je plannen in je weg staat. Gelukkig kun je daar wat aan doen door je gevoel van minderwaardigheid te leren kennen en te zien als indicator om soms jezelf wat meer te waarderen. Dat brengt je bedrijf tot bloei.

Lees meer

Hoe perfectionisme jou hindert in je onderneming (en je zelfs klanten kost)

Ben jij een perfectionist? Mooie eigenschap, maar het moet niet zo zijn dat je daardoor de dingen steeds voor je uitschuift omdat het nog niet goed genoeg is. Dat kost je klanten en inkomen. In deze blog drie redenen waarom perfectionisme je op dit moment geld kost.

Ben jij ook een perfectionist? Dan moet je echt een manier vinden om hiermee om te gaan, omdat het je kan verlammen in je bedrijf.

Lees meer

Waarmee promoot je jezelf effectief op Linkedin?

Op welke manier zou jij je willen promoten op Linkedin? Nadat je hebt bepaald wat het doel is van je promotie, kun je ook eens kijken welke promotie daar het beste bij past. Sociale media is vooral boeien&binden, en niet de hele tijd reclame maken. Afwisseling boeit, met verschillende invalshoeken weet je méér mensen te bereiken die geïnteresseerd kunnen zijn in wat jij te bieden hebt.

Lees meer

Laat je niet afleiden; Focus!

Of je weinig energie hebt of alle energie van de wereld, een focus hebben en houden helpt je jouw plannen te verwezenlijken. En dat begint ermee dat je weet wat je wilt. Wat zou jij nu het liefste willen, wat werk betreft? Wat zie je jezelf doen over 5 jaar? Waar zou je echt blij van worden? Misschien is datgene wat er in je op komt iets wat nu onbereikbaar lijkt….met focus kun je heel ver komen!

Lees meer

Ons tijdschrift Expert

Het tijdschrift Expert. Wil je eens lekker lezen? Jezelf laten inspireren? Met enige regelmaat maak ik een digitaal tijdschrift EXPERT. Samen met een aantal leden van de Linkedin Groep "Creëer je eigen werk" Gewoon, omdat het leuk is om te doen. Omdat het een...

Lees meer
Share This