Selecteer een pagina

Ja, dat kan. Heel goed zelfs!
Er is heel lang gedacht dat persoonlijk contact via de computer niet mogelijk was. Maar het veelvuldig gebruik van de sociale media bewijst inmiddels het tegendeel. Lief en leed wordt gedeeld, zelfs met onbekenden. Waarom zou je dan niet gecoacht kunnen worden met behulp van de computer? Via de methode Mindful Analysis, speciaal hiervoor ontwikkeld, kan dat prima.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Je begint met te schrijven over je huidige situatie, waar je momenteel mee zit en hoe dat zo is gekomen. Dit mail je naar de coach. Die leest jouw mail aandachtig, en stelt een aantal vragen om de situatie te verhelderen. Hier ga jij weer mee aan de slag. Jij denkt na, schrijft, schrapt, formuleert opnieuw en stuurt uiteindelijk dat op wat je wilt laten lezen. Waarop jij weer vragen terug krijgt die verhelderen, verdiepen of versterken. Persoonlijk & betrokken.

Wat is e-coaching

Wat is e-coaching via Mindful Analysis?

Iedere dag, 5 dagen lang!
Door een week lang intensief te schrijven krijg je zicht op de verschillende facetten van jouw vraag. Je duikt steeds dieper in jezelf en uiteindelijk kom je tot de essentie, waar het voor jou om gaat. Op dat moment is helder wat je te doen staat. Zaken lossen zich op, en je gaat stappen nemen. Je komt weer in beweging om te doen wat je eigenlijk wilt doen. Efficiënt & effectief

En die computer?
Het schrijven ordent je gedachten. Je zit alleen met je computer en concentreert je op jouw vraagstuk. Het draait helemaal om jou. In je eigen tijd (je kunt direct beginnen!), in je eigen ruimte op jouw eigen manier. Veilig & anoniem.

Kortom gecoacht worden via de computer, met Mindful Analysis, kan uitstekend en geeft direct blijvend resultaat.

Wil je meer weten of direct beginnen? Kijk op deze pagina voor meer informatie  of stuur je vraag naar me toe via e-mail en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Totdat we echt aan het werk gaan, is alle correspondentie uiteraard gratis