Gratis mini-cursus!

Creëer je werk met de creatieformule en realiseer met deze 5 heldere stappen nu eens wél je ideale werk.

Schrijf je in, het verplicht tot niets.

Gratis mini-cursus “Creëer-Je-Werk”

Geweldig dat je op deze pagina beland bent. Het zal je leven drastisch veranderen. In ieder geval, dat deed het wel met het mijne. En dat allemaal vanwege een simpele creatieformule die ik mezelf aanleerde en inmiddels aan mijn klanten leer. Met resultaat.

Niemand heeft mij ooit verteld hoe je je plannen kunt realiseren. Ja, je begint “gewoon” en dan maar zien of het lukt. En als je heel hard je best doet……….

Na 3 jaar heel hard te hebben gewerkt aan mijn bedrijf, merkte ik dat “je best doen” niet de garantie is voor succes. Maar….wat dan wel?

Ik ben dus gaan onderzoeken hoe het kwam dat ik mijn doelen niet kon verwezenlijken, waarom en wanneer ik mij liet afleiden of de dingen uitstelde. Kortom, ik heb mij afgevraagd hoe je iets kunt creëren (= werkelijkheid maken).

En tot mijn verwondering bleek dat creatieproces terug te brengen in 5 praktische stappen.

En het werkt geweldig. Je hoeft alleen maar de stappen te volgen…en de rest wijst zich dan vanzelf. (niet dat je dan niets hoeft te doen….maar je doelen worden bereikbaar als je dit systeem volgt)
Prima cursus, ik heb een aantal zaken weer scherp gekregen. Annelies

Goede workshop. Duidelijke stappen om aan de slag te gaan. Esther

Wist je dat je in 5 stappen jouw wens kunt omzetten in doelgerichte actie?

Er is een manier om je wensen wel te realiseren. Door je bewust te worden van dat creatieproces.

In deze gratis mini-cursus  “Creëer-Je-Werk”  leer ik je welke stappen je moet nemen om tot resultaten te komen. Kortom, hoe je van je droom werkelijkheid maakt. In deze mini-cursus is de invalshoek “werk”, maar het werkt voor vrijwel alle wensen die je hebt.

Creatieformule

Deze 5 stappen noem ik de “Creatieformule”. Het is niet een formule waarbij je alleen maar met je toverstaf hoeft te zwaaien om datgene wat je wenst te krijgen. Nee, het is een formule waarbij je stap voor stap weet wat je moet doen. En wat mij echt vooruit heeft geholpen is dat ik weet wat ik moet doen als ik mij weer eens laat afleiden of het niet meer zie zitten en de handdoek in de ring wil gooien.

Het is echt heel simpel.  In deze gratis mini-cursus gaan we aan de slag met jouw droom-werk. Maar met deze formule kun je vrijwel alles creëren wat je wilt, je ideale werk, een beter inkomen, een leuke relatie, een prettig huis, enz. enz.

Natuurlijk heeft het leven verrassende wendingen die je zelf niet in de hand hebt. Maar, ik ben er van overtuigd dat je een deel van je leven kunt sturen. Deze gratis mini-cursus helpt je je leven in eigen hand te nemen. En het werkt krachtiger dan je denkt. Leer het, oefen en herhaal wanneer nodig en je kan alles bereiken wat je wilt zijn, wilt doen of wilt hebben.

Ik heb weer een aantal zaken voor me zelf scherp gekregen. Zoals fysiek en geestelijk “opruimen’, doelen blijven stellen. Het omzetten naar acties blijft een moeilijke zaak. Armin

Een aangename, prettige, informele cursus die je op gang kan helpen om jouw wensen of doelen te realiseren. David

Hoe gaat dat in zijn werk?

Deze gratis mini-cursus “Creëer-je-werk” bevat alles wat je nodig hebt om jouw ideale werk te realiseren. Na inschrijving kun je het werkboek (pdf) direct downloaden en meteen beginnen….

Gedurende 4 dagen krijg je elke dag een video in je mailbox met daarin een opdracht die je verder helpt met jouw plannen over je ideale werk……

Zo leer je concreet met de creatieformule te werken en heb je een tool in handen waarmee je voor de rest van je leven je wensen wél realiseert. Het zal je leven veranderen, drastisch! 

Doe je mee?

Deze mini-cursus is gratis en verplicht je tot niets. Ik respecteer je e-mailprivacy.

Schrijf je hier in:

* indicates required
Leerzaam en inspirerend, ik heb veel stof tot nadenken gekregen! Petra

Share This