Realiseer je ideale werk met deze gratis mini-cursus “Creëer-Je-Werk”

Gratis mini-cursus

Realiseer je ideale werk

Meer vrijheid + inkomen + plezier

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ja, ik wil graag weten hoe ik mijn plannen kan realiseren.

 

Gratis mini-cursus “Creëer-Je-Werk”

Vind je het lastig het werk te realiseren dat bij je past? Werk waarin je vrijheid ervaart, een goed inkomen verdient en wat je veel plezier geeft?

Laat je je snel ontmoedigen, tegehouden of uit het veld slaan met jouw ideeën?

Dan heb ik goed nieuws voor je;

Leer het creatieproces kennen en je zult ontdekken dat het wél mogelijk is om van je wens werkelijkheid te maken.

Doe mee met deze mini-cursus en je doelen worden bereikbaar.

Creatieformule

Een aantal jaar geleden zat ik zó vast in mijn werk dat ik bijna besloot ermee te stoppen. Gelukkig heb ik dat niet gedaan, maar ben in plaats daarvan gaan onderzoeken waarom het mij niet lukte om mijn verlangens te realiseren, waarom ik mij snel uit het veld liet slaan, waarom ik moeite had om geld te vragen voor mijn diensten of waarom ik zo onzeker bleef over wat ik te bieden had.

Het werd mij uiteindelijk duidelijk dat het creatieproces, het proces waarbij je je verlangen gaat realiseren, een aantal duidelijke fasen kent, die je moet doorlopen wil je resultaat bereiken (en helaas, je moet ze allemaal doorlopen en ja, het wordt altijd een keertje lastig…..)

Dit creatieproces heb ik teruggebracht tot 5 heldere stappen.

Deze 5 stappen noem ik de “Creatieformule” en met deze formule weet ik stap voor stap wat ik moet doen En wat mij echt vooruit heeft geholpen is dat ik nu weet dat het altijd een keertje lastig wordt. Dat waren voorheen de momenten waarop ik afhaakte, maar nu weet ik hoe ik verder kan  als ik het niet meer zie zitten en de handdoek in de ring wil gooien.

Het is echt heel simpel. Je moet alleen even weten HOE.

En dat ga ik je leren in deze gratis mini-cursus!

Hoe gaat dat in zijn werk?

We beginnen op 19 maart 2018 met de creatieformule. De mini-cursus duurt tot 23 maart a.s.

Zodra je je inschrijft ontvang je het eerste hoofdstuk en kun je alvast aan de slag met de voorbereiding.

Elke dag ontvang je een mail met daarin een video-tutorial en een opdracht die je verder helpt met jouw plannen over je ideale werk……

Zo leer je concreet met de creatieformule te werken en heb je een tool in handen waarmee je voor de rest van je leven je wensen wél realiseert.  

Let wel: in deze mini-cursus leer je NIET wat je talenten zijn, welk werk bij je past of hoe je een onderneming kunt starten. Het gaat er in deze cursus om dat je ontdekt hoe je een idee, wens of verlangen kunt realiseren. Zodra je dat  proces snapt worden dromen haalbaar.

Doe je mee?

Deze mini-cursus is gratis en verplicht je tot niets. Ik respecteer je e-mailprivacy en je kunt je altijd weer uitschrijven.

Schrijf je hier in

* indicates required
Toestemming *

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Moed en energie ontvangen om eindelijk dat blog op te starten.

Frederike

Een veilige rustige plek om dingen te gaan onderzoeken en te delen.

Anita

Dank je wel voor deze leuke challenge!

Martha

Enorm bedankt dat je deze challenge hebt gegeven. Ik hoop dat ik het nu vast kan houden, maar ik heb genoeg handvaten gekregen afgelopen week .

Nicole

Dank je wel voor alle info. Ik ga er mee aan het werk

Saskia

Ja, ik wil graag weten hoe ik mijn plannen kan realiseren.

 

Facebook Comments
Share This