Gratis produkten die je helpen jouw eigen werk te creëren.

Gratis mini-cursus

Realiseer je ideale werk met de creatieformule en bereik dit keer wél je doelen.

Schrijf je in, het verplicht je tot niets

 

Zomervlogs

In de maand augustus heb ik elke week een vlog met een verhaal, sprookje, parabel of een ander soort vertelling gemaakt.

Kort en Krachtig. Want verhalen kunnen zoveel méér zeggen dan een uitleg.

En natuurlijk probeer ik een bruggetje te bouwen van dat verhaal naar een fase in het creatieproces (want ik hou nu eenmaal van uitleggen…..:-) )

 

Schrijf je in en ontvang de 6 zomervlogverhalen in je inbox.

Vind je het ook zo lastig om werk te vinden in deze tijd? Vaste banen verdwijnen, het werk wat je gedaan hebt bestaat misschien niet meer en je moet digitaal solliciteren. Kortom een tijd van grote veranderingen.

Je schrijft veel sollicitatiebrieven, je hebt een aardig cv en je netwerkt regelmatig, maar de resultaten van je inspanningen zijn nogal magertjes. Grote kans dat je inmiddels het gevoel hebt dat er niemand op jou zit te wachten. Je weet dat het anders zou moeten kunnen, maar hoe?

Gelukkig heb ik voor jou de oplossing!

t

Waarom ben jij niet die professional die je graag wilt zijn?

t

Waarom lukt het je niet een inkomen te verdienen met datgene wat je leuk vindt om te doen?

t

Waarom heb je angst voor zelfstandig ondernemerschap?

De Social Carrousel maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van de sociale media. Deze carrousel is in het leven geroepen om werkzoekenden en kleine bedrijven een platform te geven om elkaar gratis te promoten. Kleine moeite………enorm bereik!

Share This