Vind je het ook zo lastig om werk te vinden in deze tijd? Vaste banen verdwijnen, het werk wat je gedaan hebt bestaat misschien niet meer en je moet digitaal solliciteren. Kortom een tijd van grote veranderingen.

Je schrijft veel sollicitatiebrieven, je hebt een aardig cv en je netwerkt regelmatig, maar de resultaten van je inspanningen zijn nogal magertjes. Grote kans dat je inmiddels het gevoel hebt dat er niemand op jou zit te wachten. Je weet dat het anders zou moeten kunnen, maar hoe?

Gelukkig heb ik voor jou de oplossing!

Word uniek en aantrekkelijk voor de juiste mensen, zodat je jouw ideale werk-gever gaat aantrekken. Ga aan de slag om jezelf effectiever te profileren met je deskundigheid. Jouw expertise is immers jouw sleutel tot succes.

Hoe? Dat kan ik je leren. Ik ben Willemijn Lau en ik heb mij gespecialiseerd in het helpen van ondernemende werkzoekenden zoals jij. En wat mij betreft gaan we gelijk aan de slag.

Download direct deze gratis handleiding

Hierin leer ik je stapsgewijs hoe je jezelf uniek en efficiënt kunt profileren via internet, waardoor je sneller en gemakkelijker gevonden wordt voor het werk dat je graag doet, Downloaden verplicht je tot niets.

Klik hier om de handleiding direct te downloaden.

“Bedankt voor jouw vrolijke en soms nuttige adviezen.”  Irene Reydon

“Om eerlijk te zijn was ik in eerste instantie een beetje sceptisch. Zoveel mogelijkheden en mensen online, maar veel dezelfde gedachten en ideeën. Nu ik een beetje in jouw wereld heb rondgesnuffeld, moet ik toegeven dat ik jouw aanpak vrij uniek vind en dat je me nu al inspireert.” Ingrid Damkat

“Je hebt mij destijds geïnspireerd om toch door te gaan met mijn weblog en verdere inspiratie te vinden om een eigen onderneming op te zetten. Daarvoor in elk geval bedankt!” Helmi van Bergen

Ik wil je graag laten weten dat je me hebt geïnspireerd met je nieuwsbrieven en webinar.  Astrid Seijlhouwer

Naar aanleiding van stap 1 van jouw mailtjes ben ik gaan voelen waar ik nou werkelijk goed in ben en wat ik nou werkelijk zou willen doen. En hoe dat steeds terug komt in mijn leven. Dank je wel voor jouw mailtjes, ze hebben me echt een stap verder gebracht! Antonique de Lange van Simpel Jezelf Zijn.