Het valt vaak niet mee om je ideale werk te realiseren, om te krijgen wat je graag wilt. Vaak beginnen we ergens enthousiast aan , maar als het tegenzit haken we af of laten we ons afleiden en beginnen we aan iets nieuws.

En dat is volstrekt normaal – ik wou dat het anders was!

En het maakt niet uit of je een baan hebt (of zoekt) of dat je een eigen onderneming hebt. 

We hebben immers nooit geleerd te luisteren naar onze wensen  en hoe je die zou kunnen realiseren. Ik denk dat we eerder het tegendeel hebben geleerd, hoe je je wensen juist ondergeschikt maakt aan van alles.

Een aantal jaar geleden zat ik zó vast in mijn werk dat ik bijna besloot ermee te stoppen. Gelukkig heb ik dat niet gedaan, maar ben in plaats daarvan gaan onderzoeken waarom het mij niet lukte om mijn verlangens te realiseren, waarom ik mij snel uit het veld liet slaan, waarom ik moeite had om geld te vragen voor mijn diensten of waarom ik zo onzeker bleef over wat ik te bieden had.

Het werd mij uiteindelijk duidelijk dat het creatieproces, het proces waarbij je je verlangen gaat realiseren, een aantal duidelijke fasen kent, die je moet doorlopen wil je resultaat bereiken (en helaas, je moet ze allemaal doorlopen en ja, het wordt altijd een keertje lastig…..)

Dit creatieproces heb ik teruggebracht tot 5 heldere stappen.

Deze 5 stappen noem ik de “Creatieformule” en met deze formule weet ik stap voor stap wat ik moet doen.  En wat mij echt vooruit heeft geholpen is dat ik nu weet dat het altijd een keertje lastig wordt. Dat waren voorheen de momenten waarop ik afhaakte, maar nu weet ik hoe ik verder kan  als ik het niet meer zie zitten en de handdoek in de ring wil gooien.

Het is echt heel simpel. Je moet alleen even weten HOE. 

Op school of thuis heeft niemand mij ooit uitgelegd hoe ik mijn eigen ideeën en verlangens kon realiseren.

Rondom mijn 30ste kreeg ik belangstelling voor mijn persoonlijke ontwikkeling en leerde ik langzamerhand mijn verlangens kennen. Toch wist ik toen ook nog niet hoe ik die wensen kon realiseren. Dat werd er niet bij verteld. Men ging er van uit dat, als je wist wat je wou dat het dan vanzelf goed zou komen.

Helaas deed het dat niet. De dingen gingen nog steeds niet als vanzelf.

Pas toen ik ging bestuderen waarom zoveel projecten niet lukten, waarom ik zo snel afhaakte of met iets nieuws begon, kreeg ik door dat er een bepaalde wetmatigheid was te ontdekken in het pad van wens naar werkelijkheid.

Vanaf dat moment kreeg ik veel meer focus in mijn onderneming en liet ik me niet meer uit het veld slaan. En dat gaf resultaat!  

De Creatieformule is mijn baken in de golven van het ondernemerschap. Ik weet welke stappen ik moet nemen om mijn wensen te realiseren en ik weet ook wat me te doen staat als ik stagneer door dingen uit te stellen.

Inmiddels geldt dat niet alleen voor mijn bedrijf maar is het een manier van leven geworden om uit te gaan van mijn eigen verlangens en daar vorm aan te geven. Zo creëer ik steeds meer een leven dat bij mij past.

De Creatieformule

 

De Creatieformule is absoluut niet moeilijk en ik leer het je graag.

Waar het vooral om gaat is dat je deze stappen leert integreren in je leven. Dat het als het ware een routine wordt, telkens als je met iets nieuws begint.

En dat vraagt tijd en oefening.

Om plezier te hebben in je werk en de vrijheid te ervaren die je zo graag wenst is het niet alleen van belang om te kunnen dromen, het gaat ook en vooral over de kleinste handelingen.

En dat is wat je ik je graag wil leren; Hoe je succes in je werk vrijwel kunt garanderen door middel van dagelijkse praktische acties. Van gedachten over jezelf en je ideale leven naar dagelijkse routines. Kortom, hoe je werk (en een leven) creëert waarin je weet hoe je jouw wensen kunt realiseren.

Daarom heb ik voor jou een community opgezet. Een plek waar je elke dag, elke week en elke maand kunt oefenen om je plannen te verwezenlijken. Om door te gaan, waar je anders zou stoppen.

 

Creëer-Je-Eigen-Werk-Community:

 

N

Een community waarin je leert je eigen werk te creëren.

Elke maand doorlopen we de creatieformule. Stap voor stap. Waardoor jij elke dag, elke week en elke maand gestimuleerd wordt om werk te maken van jouw talenten en dromen. Waardoor je plannen werkelijkheid worden.

N

Een community waar je terecht kan met al je vragen.

De community zal een netwerk worden van ondernemende vrouwen, met elkaar en voor elkaar. 

N

Toegang tot de training "Traject Creëer je eigen werk".

De training Creëer-Je-Eigen-Werk bestaat uit 6 modules (met 27 video-tutorials) en bijbehorende werkboek met opdrachten. Zodra je je aanmeldt ontvang je wekelijks een video-tutorial in je inbox. 

N

Gemakkelijk in- en uit te stappen.

Je betaalt per maand. Wil je een tijdje niet meer meedoen, dan betaal je gewoon niet meer. Je wordt dan vanzelf uit de groep verwijderd. 

N

Elke maand een inspiratiewebinar.

Maandelijks inspiratie waardoor je (weer) de energie krijgt om vooral door te gaan met datgene wat je van plan was (en niet de handdoek in de ring te gooien…)

N

Mogelijkheid tot individueel online inspiratiegesprek

Hiervoor kun je jezelf inschrijven en een gesprek duurt ca. 20 minuten

N

Gratis toegang tot verschillende trainingen en meditaties

Zodra je lid wordt van deze community ben je vrij om de training “Droom-Je werk” en “Wees-een-Eenhoorn” te volgen.

N

Regelmatig nieuwe bonussen

Ik hou er van om nieuw materiaal te maken om jou nog beter te kunnen helpen. Naast de trainingen en meditaties ontvang je regelmatig nieuwe bonussen

Voor deze online cummunity betaal je:

 

97,- euro (ex. 21% btw)

(117,37 incl)

Per maand.

 

 

Ja, ik doe mee met de community