Selecteer een pagina

Animatiefilmpje

Wil jij je profileren via de sociale media? Dat kan natuurlijk op heel veel manieren. Zoals regelmatig een artikel schrijven, foto’s plaatsen, meedoen met discussies etc.

De toekomst is aan de videoboodschap; voor de camera gaan staan en in het kort iets vertellen over jezelf, of iets uitleggen of vertellen over jouw deskundigheid, of andere zaken.

Maar gemakkelijk voor de camera staan is niet iedereen gegeven. Ik vind het in ieder geval best lastig en heb mij er echt in moeten oefenen. Sinds kort begin ik er wel lol in te krijgen ?

In de tussentijd kun je jezelf of jouw dienst/product wel op een leuke, originele manier presenteren. En dat is via animatie. Een animatiefilmpje valt op en heeft een hoge attentiewaarde.

cv-video van Henri van de Poll financiële administratie
Klik op het plaatje om de animatie te bekijken.
Animatie t.b.v. project Kunsttunnel Ruurlo. Met dit filmpje wordt aan de kinderen van groep 8 uitgelegd wat het project inhoudt en wat hun bijdrage daarin is.
Bedrijfsfilmpje voor Zie-Je-Stralen.nl
cv-video van Monique Hovens, zoekt werk als secretaresse.
Profiel animatiefilmpje van Janine Niekus, zoekt werk als PR-professional.

Animatieprogramma

Er zijn verschillende animatieprogramma’s die het mogelijk maken zelf een filmpje te maken. En dat is helemaal niet ingewikkeld.

Zelf gebruik ik Sparkol Videoscribe. Een ontzettend leuk programma met veel mogelijkheden. Het is geen animatie zoals je dat kent van Walt Disney, maar een White-board animatieprogramma. Alsof je iets uitlegt via een whiteboard/schoolbord. En daarbij heb je allerlei plaatjes tot je beschikking. Enige beweging in beeld is wel mogelijk. Je kunt dit 7 dagen uitproberen, en daarna een abonnement nemen (per maand of per jaar). De abonnementen kun je weer stopzetten wanneer het jou uitkomt.

Vind je het lastig om dit zelf te doen? Ik maak graag een filmpje voor jou!

Meer animatiefilmpjes zijn te bekijken op mijn YouTubekanaal Creëer Je Eigen Werk

 

Wat past het beste bij jou?
Ik hoor graag van je,

Xx,

 

Willemijn Lau

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.