Selecteer een pagina

Animatiefilmpje

Met een profielfilmpje kun je jezelf goed profileren. Met een filmpje dat gemaakt is als animatie kun je jezelf zelfs  beter onderscheiden. Janine Niekus waagde de stap en vroeg mij een filmpje te maken. “Hoe zet je een onderneming op de kaart?”

animatie over effectieve website

Klik op het plaatje om de animatie te bekijken.

Janine Niekus

Janine is een kei in Public Relations en heeft heel veel ervaring in het bibliotheekwezen. Afgelopen jaren heeft zij zich ingezet om de bibliotheek op de kaart van Drenthe te zetten en daar te houden. Immers, de bibliotheek is er niet alleen om boeken te komen lenen, het is zoveel méér.

Fingerspitzengefühl

De bieb heeft een maatschappelijke functie en zij beschikt over fingerspitzengefühl waardoor het aanbod van activiteiten passend is bij wat zoemt in de samenleving.  Zo heeft ze afgelopen jaar Maarten van Rossum en Aaf Brand Corsius naar Drenthe gehaald om een lezing te geven. Waar wij hier in Drenthe heel erg blij mee waren.

Pro-actief

Helaas ontkomt de bibliotheek ook in Drenthe niet aan bezuinigingen. Er zijn al heel wat reorganisaties geweest en dat heeft Janine doen beseffen om ook haar licht buiten het bibliotheekwezen op te gaan steken. Immers een pro-actieve medewerker wacht niet tot het te laat is, maar zet haar zelfsturende vermogen in.

Hoe zet je een onderneming op de kaart?

Dus ik mocht voor haar een animatiefilmpje maken, om haar deskundigheid te laten zien. “Hoe zet je een onderneming op de kaart?”  Hierover adviseren of aan mee werken, dat is haar passie en sterkste punt.  Linkedinprofiel Janine Niekus.

Mocht je ook zo’n onderscheidend animatiefilmpje willen van jezelf of je bedrijf, neem dan gerust contact met me op.
Of lees hier verder.

Welke manieren gebruik jij om jezelf onder de aandacht te brengen?

Ik hoor graag van je,

Xx,

 

Willemijn Lau

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.