Is het nu jouw tijd?

Tijd om je talenten in te zetten?

En daarmee je eigen inkomen te verdienen?

Je talenten inzetten en daarmee je inkomen verdienen ligt echt niet buiten je bereik. De waarheid is, met de juiste stappen en de juiste houding kun je zoveel vrijheid ervaren als je wilt.  Je moet alleen weten HOE.

Wat werk betreft het je twee keuzes:

Je kunt het zo laten zoals je nu doet ……..
E

Werk hebben waar je je creativiteit niet in kwijt kunt

 
E

Werken in een baan onder je niveau

 
E

Het gevoel hebben dat je niet meer meetelt

 
E

Blijven solliciteren totdat je een ons weegt

 

Of……..je kunt er wat aan doen.

Iets dat volledig het roer omgooit en je onderliggende overtuigingen voorgoed verandert. Iets dat maakt dat je meer plezier in je werk hebt dan nooit tevoren. Iets dat het gevoel geeft dat het zin heeft wat je doet.

Ja! Ik wil graag leren hoe ik mijn eigen werk creëer.

Doen waar je goed in bent.

Ik weet dat je het liefste iets gaat doen waar je goed in bent. Dat je het liefste je werk zou maken van jouw droom, bijvoorbeeld het schrijven van levensboeken of het genezen van mensen door middel van Reiki.

En dat je daarmee je inkomen verdient. Zou dat niet geweldig zijn?

Dat verlangen ken ik heel goed. Al mijn hele leven lang ben ik op zoek naar werk dat bij me past. Inmiddels weet ik dat het mogelijk is. Voor mij, maar ook voor jou. 

Je bent er intelligent genoeg voor. Je hebt de juiste opleiding en ervaring en het maakt ook helemaal niet uit of je een man of een vrouw bent.

Je weet wat je moet doen.

Alleen….. ik weet ook dat het lastig voor je is om in de schijnwerpers te staan. Om erop uit te gaan en te vertellen wat je doet. Om te zorgen dat iemand klant bij je wordt. Om te geloven in jouw eigen idee.

(Ik heb er jaren mee geworsteld).

Het goede nieuws is dat je kunt leren met die schijnwerpers om te gaan, je kunt leren hoe je op jouw manier toch klanten krijgt, je kunt leren om te gaan met al die lastige zaken. Je kunt leren jezelf meer te waarderen.

En ik kan je dat leren.

Het traject Creëer-Je-Eigen-Werk heb ik speciaal voor jou ontwikkeld. Zodat je weet welke stappen je moet nemen om jouw ideale werk te realiseren. Met een inkomen waarvan je weet dat je het waard bent.

Gemakkelijk….en voor de rest van je leven.

Het is immers nu JOUW tijd.

Talent

We bezitten allemaal een talent. Iets wat je goed kunt. Waar je blij van wordt en energie van krijgt. Iets wat jouw liefde heeft.

Ik noem dat een innerlijke kracht.

Deze energie ervaar ik bijvoorbeeld als ik iemand help. En of dat nu de weg wijzen is, helpen in een winkel, of iemand coachen naar ondernemerschap, ik doe het allemaal met veel liefde en plezier.

Het kan op allerlei manieren.

Jij hebt ook een talent. En met dat talent kun jij een eigen inkomen verdienen.

Daar geloof ik in.

Achter deze digitale deuren leer je stap voor stap een formule die je gaat helpen
E

te werken met alle talenten die je hebt

 
E

een inkomen te krijgen wat je verdient

 
E

het vervelende gevoel altijd onder je niveau te werken te begraven

 
E

je leven te verbeteren in wat voor jou het beste is

 
Je hoeft niet je ziel te verkopen en je ZEKER geen zorgen maken over of je er perfect voor bent (wat dat dan ook mag betekenen). Eigenlijk, hoef je juist helemaal niet te veranderen wie jij bent. Wat je nodig hebt is de juiste houding en de juiste stappen.

Jouw bijdrage aan de wereld.

En ik gun het jou zó, dat je werk doet dat bij je past, de energie die je hebt in dingen steekt die er toe doen, je hart gaat volgen en jouw bijdrage gaat leveren aan deze wereld.

Het  zou toch geweldig zijn als

 • jij de wereld opfleurt met jouw levensboeken voor ouderen?
 • Of je stad verrijkt met verhalen over die stad?
 • Of ouders helpt om met hun verdriet over hun overleden kind om te gaan?
 • Of bedrijven kunt helpen videotutorials te maken?
 • Of zwerfhonden een plek weet te geven?
 • Of mensen helpt genezen door het geven van Reiki-sessies?
 • Of vrouwen helpt hun borstkanker een plek te geven in hun leven?
 • Of mensen er mooier uit te laten zien door de sieraden die je maakt?
 • Of zzp’ers helpt om beter gevonden te worden in Google?
 • Of bedrijven helpt met social media om te gaan?
 • Of mensen laat ontspannen door de boeken die je wilt schrijven?
 • Of kinderen een mooie dag laat beleven met jouw zelfgemaakte communiekleding?

Allemaal voorbeelden van dromen die ik de afgelopen jaren in mijn praktijk heb gehoord. Dromen die soms al gerealiseerd zijn, dromen waar mensen mee bezig zijn, maar ook heel veel dromen die niet uitgevoerd worden. Die weer onder het stof verdwijnen. Net zoals jouw droom misschien wel.

En dat is zo jammer!

Je droom verdwijnt onder het stof omdat je eigenlijk niet goed weet HOE je dat moet doen, hoe je je ideeën kunt realiseren. Ik heb dat tenminste nooit geleerd, niet op school en ook niet thuis. Eerder het tegendeel, hoe je je het beste kunt aanpassen, en vooral niet teveel luisteren naar je verlangens.

Het is helemaal niet raar dat je het verlangen voelt om je inkomen te willen verdienen met de talenten die je hebt. Je bent niet de enige. Zoveel mensen die ik ontmoet willen eigenlijk het liefst hun dromen realiseren.

Dit is precies wat het traject Creëer-Je-Eigen-Werk doet………
Het is een online zelf-studie programma, waarin je een goede professionele houding leert en je stap voor stap de kunst van het creëren eigen maakt.

(Voor de duidelijkheid,

Ik leer je geen methode hoe je kunt ondernemen (zoals bijvoorbeeld e-mailmarketing of een webshop maken). Ik help je juist met een over-all stappensysteem en de juiste houding zodat jij telkens opnieuw jouw wensen in werk kunt realiseren. Hoe dat eruit ziet kan in allerlei vormen en jij weet zelf het beste wat bij jou past.

In dit traject leer ik je de vijf fasen die je doorloopt bij het creëren van je eigen werk. Dat is niet ingewikkeld. Wat je vooral moet snappen is het proces waar je doorheen gaat. Want, het moeilijkste is om jezelf niet zo in de weg te zitten. En de blokkade op te ruimen die jou belemmert om te doen wat je het liefste doet. Eén voor één. Ik weet er alles van!)

Blokkades

Niet zo lang geleden worstelde ik zelf met de vraag voor welk werk ik nu geschikt zou zijn. Zelfs al was ik creatief, intelligent en ambitieus, ik kreeg nooit het juiste werk op het niveau dat bij mij paste. Een goede eigenschap, die tevens ook een blokkade bleek te zijn om geschikter werk te vinden, was dat ik mij altijd zo goed aanpas. Wat dat betreft ben ik een echte kameleon. Het leverde me complimenten op, maar ik kwam er geen steek mee verder. Mezelf aanpassen was voor mij de manier om niet voor mezelf op te komen.

Het heeft jaren geduurd eer ik achter dit mechanisme kwam en zag hoe het mij blokkeerde in het realiseren van mijn wens; kunnen werken op mijn eigen intelligentieniveau.

Deze hele situatie had me al jaren achtervolgd totdat ik eindelijk uitgevogeld had waarom….

Het maakt niet uit hoe goed je het probeert. Hoeveel zelfontwikkeling je ook hebt gehad en hoe geweldig je kan visualiseren,

Totdat je hebt geleerd hoe je omgaat met je blokkades

Zul je nooit dat werk hebben waar je van droomt.

Soms zijn onze eigen overtuigingen over ondernemerschap….
E

Ondernemerschap is meer voor mannen

 
E

Je moet extravert en vlot gebekt zijn

 
E

Je moet allerlei nieuwe ideeën hebben

 
E

Je inkomsten zijn zo onzeker

 
En soms gaan ze over onszelf…..

“niet goed genoeg”

Ik was verrast toen bleek dat ik op een heel diep niveau dacht dat ik “het niet verdiende”. Dat ik, ondanks mijn persoonlijke ontwikkeling van al die jaren, nog steeds geloofde dat het voor mij niet weggelegd was; mijn inkomen te verdienen met mijn talenten. Ik geloofde dat het dan waarschijnlijk niet de bedoeling was dat ik überhaupt nog werk zou hebben op mijn denkniveau. Dat ik niet handig genoeg was in contact, niet genoeg gevoel had voor de realiteit en zeker nog niet genoeg “geleden” had om uiteindelijk dat geluk te ervaren wat ik op mijn dreamboard had staan.

Ik voelde mij niet goed genoeg. En dat was een hardnekkige overtuiging die mij ervan weerhield geld te verdienen met wat ik goed kan. Wat inhield dat ik het juist van mij afstootte. Ik saboteerde mezelf.

Klinkt idioot, nietwaar?

Maar weet je? Als ik kijk naar mijn cliënten, mijn vriendinnen en zoveel mensen om me heen, weet ik dat ik niet de enige ben in deze worsteling…..

Ondernemerschap betekent niets anders dan de touwtjes in eigen hand nemen en bewust de dingen creëren die bij je passen.

Maar in hoeverre laat jij je afschrikken door wat je denkt over ONDERNEMERSCHAP?

Zoveel mensen hebben een diepe overtuiging dat ze niet goed genoeg zijn om hun talenten in te zetten;

Ik ben nergens echt goed in

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg

Ik ben niet in de wieg gelegd voor ondernemer

Er zijn zoveel anderen die hetzelfde doen

Ik ben niet slim/knap/opgeleid genoeg om voor mezelf te beginnen

Ik ben te oud om nu nog iets nieuws te beginnen

Mijn familie kent geen ondernemers, dat zit er voor mij niet in

Ik heb een goed leven en daar moet ik tevreden mee zijn

Ik ben bang dat het me teveel gaat kosten (gezondheid, familie of relaties)

En weet je…al deze gedachten die had ik ook en die herhaalden zich ook voortdurend bij mij.

Helaas, wanneer je dit soort overtuigingen hebt dan zal geen enkel talent, ambitie of positief denken het verschil gaan maken. Echt, je kunt elk zelf-hulpboek wat er verschijnt lezen en affirmaties zeggen tot je een ons weegt (en ik zal je vertellen, ik deed het allebei), toch zal je nooit je ideale werk realiseren, omdat je blokkades je daarvan weerhouden.

Toen ik eenmaal ontdekte dat het gaat om die negatieve gedachten, angsten en twijfels begonnen er dingen te veranderen in mijn werk.

Ik ontdekte dat dit ervoor zorgde dat ik mijn verlangens niet realiseerde.

Dus, wat zou je daar in hemelsnaam aan kunnen doen?

Het antwoord is belachelijk simpel:

Je zult deze beperkende gedachten moeten opruimen en jezelf een nieuwe manier van denken over jezelf en jouw talenten aanleren.
Klinkt ingewikkeld? Dat is het niet.

Professional

Ik ben jaren bezig geweest om dit te bereiken en ben inmiddels zelfstandig professional. Ik heb uiteindelijk het creatieproces helemaal ontrafeld en me afgevraagd, hoe realiseer ik nu datgene wat ik het liefste wil en vooral, waar gaat het mis?  Dit heeft geleid tot een duidelijke, handige en steeds weer te gebruiken formule.

En toen ik dit systeem in werking zette, begonnen er dingen te veranderen.

Snel.

Ik begon meer mensen naar me toe te trekken die geïnteresseerd waren in wat ik deed. Daardoor kreeg ik ook klanten en begon ik eindelijk iets te verdienen. En vanaf dat moment had ik een basis waardoor mijn inkomen kon gaan groeien. In feite verdiende ik, voor het eerst van mijn leven, echt mijn eigen inkomen met datgene wat ik leuk vind om te doen. En dat geeft zoveel vrijheid.

Ik ben er klaar voor

Professional

Laten we helder zijn: een professional betekent NIET héél erg goed in iets zijn (hoewel dat natuurlijk wel kan),

– een echte professional zijn – gaat over de controle nemen over je werk en leven.
Wat kan zijn…..
 
E

Zelf beslissen hoe lang en waar je wilt werken

 
E

Weten waar jij je energie vandaan haalt en hoe je je weer kunt opladen

 
E

Bepalen welke opdrachten je doet

 
E

Werken vanuit je innerlijke kracht

 
E

Kunnen aangeven wat goed voor je is (en wat niet goed is)

 
E

Zelf je tarieven bepalen

 
E

Weten hoe je om kunt gaan met je blokkades

 

Een professional zijn betekent dat je bewust die dingen creëert die helemaal bij jou passen.

Voor mij betekent het een hoop verschillende dingen

Ik kan werken op de tijdstippen die mij goed uitkomen. Ik werk graag in de ochtend omdat ik dan de meeste energie heb. Ik heb veel behoefte aan rust om mij heen en heb zo mijn eigen online bedrijf gecreëerd. Als professional word ik serieus genomen, en kan ik vertellen over wat ik te bieden heb en wat ik kan betekenen voor iemand. En het onbeschrijflijke voldane gevoel als een factuur van mij betaald wordt. Dat heb ik zelf verdiend.

En – (en dat is belangrijk), mijn leven is in balans. Ik ken mijn blokkades. Ik weet wanneer ze mij tegenhouden en ik weet wat ik eraan kan doen. Ik laat mij niet meer leiden door mijn emoties, ben niet de ene dag blij en de volgende dag zie ik het niet meer zitten. Ik weet hoe ik mijzelf aan de gang kan houden en mijn doelen kan bereiken.

Het Traject Creëer-Je-Eigen-Werk

Om je te helpen heb ik al mijn ontdekkingen en ervaringen gebundeld in een traject Creëer-Je-Eigen-Werk. Daarmee help ik je om stap voor stap die weg naar ondernemerschap voor je vrij te maken.

Want, ik zeg het nogmaals, ook jij bent in staat je talenten in te zetten in je werk (en daar je inkomen mee te verdienen).

Wat ik heel belangrijk vind is dat jij niet alleen leert HOE je jouw eigen werk kunt creëren, maar dat jij alle gelegenheid krijgt om dit te laten bezinken en het integreert in jouw dagelijkse bestaan. Pas dan zul je zien dat je resultaat krijgt. 

Daarom duurt dit Traject 26 weken. Elke week ontvang je een video-tutorial met nieuwe inspiratie en een werkboek met een bijbehorende oefening die je zelfstandig kunt maken.

Hoe werkt het?

Het traject Creëer-Je-Eigen-Werk is direct aan te schaffen en hierin leer ik je de vijf stappen die nodig zijn om je ideale werk te realiseren:

N

de juiste mindset

N

leven en handelen vanuit jouw wensen

N

om kunnen gaan met alles wat je tegenhoudt

N

(inkomens)doelen stellen

N

geïnspireerd in actie komen

Wat is de opbouw van dit traject?

Module 1: 

Waarin een terugblik op je werkzame leven, een inventarisatie van jouw huidige werk/leven en een onderzoek naar jouw opvattingen over ondernemerschap.

Module 2:

Waarin je aan de slag gaat met het onderzoeken van je verlangen in werk. En waarin je deze wens glashelder maakt.

Module 3:

Waarin je het verlangen uit module 2 gaan onderbouwen. Je legt een fundament, waardoor je keuze logisch wordt voor je en je formuleert met welk aanbod jij de mensen gaat helpen.

Module 4:

Waarin je ontdekt welke Wens-Blokkers jou dwars zitten en met welke zelf-coachtechniek je daar wat aan kunt doen. Ik leer je 3 technieken die je verder helpen.

Module 5:

Waarin ik je help om je doelen vast te stellen, die je helpen jouw ideale werk te realiseren en deze doelen te verankeren en te integreren in je dagelijkse leven.

Module 6:

Waarin je bijna vanzelf in actie komt en anders krijg je dat laatste zetje wat je misschien nodig hebt. En waarin we stil staan bij het spirituele aspect van het creatieproces.

Samenvattend bestaat het traject Creëer-Je-Eigen-Werk uit de volgende elementen:

N

Zeer praktische en motiverende video’s voor elke module, om je door de preciese strategie te helpen die je nodig hebt om een zelfstandig professional te worden.

N

PDF transcripts van alles, voor het geval dat jij liever leest

N

Heldere werkboeken met stap voor stap oefeningen en werkbladen (want niets is frustrerender dan een half advies dat je niet laat zien hoe je datgene wat je hebt geleerd moet implementeren)

N

En onthoud, je krijgt levenslang toegang tot al deze geweldige tools, zodat je het materiaal er altijd weer bij kan pakken zodra je een nieuw niveau in je leven of werk hebt bereikt.

Investering

De waarheid is, succes valt je meestal niet zomaar in je schoot. Daarin moet je investeren. Met tijd, met energie en ja, ook met geld. Wil jij je ideale werk realiseren en voor de rest van je leven nooit meer zonder werk zitten? Doe dan nu mee met dit Traject Creëer Je Eigen Werk.

De investering die je nu doet:

597,- euro (ex. 21% btw) 

Ja! Ik wil graag leren hoe ik mijn eigen werk creëer.

En dat is nog niet alles!

Ik vind het geweldig leuk om jou ook een aantal bonussen te geven. Bonussen die je verder helpen.

Bonus Module 1: 

Ontspanningsoefening en meditatie om te helpen je ‘innerlijke’ rommel los te laten.

Bonus Module 2:

5 extra oefeningen om je ideale werk glashelder te maken.

Bonus Module 3:

Al het materiaal van de online training “Wees-een-Eenhoorn”, waarmee je jouw onderscheidende vermogen kunt bepalen.

Bonus Module 4:

Extra videotutorial over de Emotional Freedom Technique

Module 5:

Al het materiaal van de mini-cursus Creëer-Je-Werk

Module 6:

Korte videotraining over geld en geldblokkades.

Garantieregeling

Ik ben ervan overtuigd dat jij met dit online Traject Creëer Je Eigen Werk alles krijgt wat je nodig hebt om meer plezier, vrijheid en inkomen in je werk te ervaren. Ben je na aanschaf echter toch van mening dat de informatie niet biedt wat ik je heb beloofd, stuur mij dan een e-mail binnen 2 weken na ontvangst van de online cursus.  Dan krijg je zonder dat je hiervoor een reden hoeft te geven 100% je geld terug.

Daarbij kan je elk moment stoppen met dit traject. Als je vóór de eerste van de maand opzegt door mij een e-mail te sturen, ontvang je het resterende bedrag naar rato terug.

Ik weet uit eigen ervaring dat dit product werkt. Ik wil echter het risico dat je misschien denkt te nemen met deze aankoop uit handen nemen door zelf het risico volledig op mij te nemen. Ik hoop dat ik je daarmee een plezier doe.