Bekijk nu de webinar-serie

 

 

5

Ben je het zat om te solliciteren?

5

Vindt men je te oud voor de arbeidsmarkt?

5

Word je nooit uitgenodigd voor een gesprek of ben jij uiteindelijk nooit de meest geschikte kandidaat?

5

Heb je er wel eens aan gedacht om dan maar "voor jezelf te beginnen"?

5

Of....ben je al begonnen, maar lukt het je niet voldoende klanten te vinden?

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Je talenten inzetten en daarmee je inkomen verdienen ligt echt niet buiten je bereik. De waarheid is, met de juiste stappen en de juiste houding kun je zoveel vrijheid ervaren als je wilt.

Om beter om te gaan met de huidige veranderingen op de arbeidsmarkt kun je eigenlijk maar één ding doen;

 

 

De touwtjes in handen nemen en je innerlijke kracht  inzetten.

 

In deze gratis 3-delige  webinarserie vertel ik je er alles over en help ik je een begin te maken met de omslag in denken die hiervoor nodig is.

Webinar serie:

Deel 1: Pak je macht!

Hoe je met een ondernemende houding je zwakke arbeidsmarktpositie omzet in een krachtige. En daarmee gemakkelijker het werk realiseert dat bij je past.

In deze webinar vertel ik je over de veranderende arbeidsmarkt en hoe je jezelf een ondernemende houding eigen kunt maken. Een houding die je van pas komt in je zoektocht naar werk. Of dat nu een baan is of zelfstandig ondernemerschap, dat maakt niet uit. 

Webinar 1: Pak je macht!

 

Deel 2: Gebruik je innerlijke kracht.

Waarin je ontdekt hoe oude gedragspatronen er ongemerkt voor zorgen dat je nooit je ideale werk realiseert – en wat je daaraan kunt doen. 

Hoe vaak willen we graag ons ideale werk realiseren, maar lukt het ons niet om deze droom te realiseren. Voor we er erg in hebben zijn we gestopt en alweer met iets anders begonnen. Oude gedragspatronen, oude ballast of andere zaken maken dat we ons laten tegenhouden. En troost je, we hebben er allemaal last van. Als je eenmaal snapt hoe je hiermee om kunt gaan, wordt het realiseren van je doel een stuk gemakkelijker.

Webinar 2: Gebruik je innerlijke kracht.

 

Deel 3: Creëer Je Eigen Werk.

Waarin ik je een formule leer die je helpt je talenten in te zetten, een inkomen daarmee verdienen en het vertrouwen te laten groeien dat je nooit meer zonder werk zal zitten. 

Je inkomen verdienen met datgene wat je leuk vindt om te doen is ook voor jou mogelijk, daarvan ben ik overtuigd. Word je bewust van het creatieproces, dan weet je ook welke fases je moet doorlopen om je wensen te realiseren. 

Webinar 3: Realiseer je verlangens met de Creatieformule

 

 

Inschrijving verplicht je tot niets.  Ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres en zal deze niet delen met anderen. Ik moet je er wel op wijzen dat door je in te schrijven je mij toestemming geeft dat ik je mijn nieuwsbrief mag toezenden en  je (af en toe) kan mailen over mijn verkoopacties. Hiervoor kan je je altijd weer gemakkelijk uitschrijven.

Ik zie je graag terug bij de uitzending!

 

Share This