Realiseer jouw wensen en krijg het leven dat bij je past.

5-delige online videocursus

Succes ligt niet alleen in grote dromen, maar juist vooral in de kleinste handelingen. En dat is wat je in deze online videocursus gaat leren; Hoe je succes vrijwel kunt garanderen door middel van dagelijkse praktische acties. Van gedachten over jezelf en je ideale leven naar dagelijkse routines. Kortom, hoe je een leven creëert waarin je weet hoe je jouw wensen kunt realiseren. Lees hieronder meer over de online cursus Van Wens naar Werkelijkheid. 

Van Wens naar Werkelijkheid

Creëer het leven dat bij je past.

Herken je dit?

N

Heb je moeite met het realiseren van je plannen?

N

Laat je je snel afleiden of geef je het te snel op?

N

Heb je een omgeving die niet gelooft in jouw ideeën?

N

Ben je op zoek naar ander werk? meer klanten? een nieuw huis? een soul-mate of partner?

N

Geloof je dat je een leven kunt leiden wat helemaal bij je past?

N

Wil je leren de Creatieformule effectief in te zetten? Zodat je resultaten krijgt?

Ik geef toe, of je nu ander werk zoekt, je bedrijf rendabel wilt krijgen, een ander huis, een levenspartner, of wat dan ook, het valt meestal niet mee om onze plannen te realiseren. Vaak beginnen we ergens enthousiast aan, maar als het tegenzit haken we af of laten we ons afleiden en beginnen we iets nieuws.

En dat is volstrekt normaal!

We hebben immers nooit geleerd hoe we onze wensen werkelijkheid kunnen maken.  Hoe we datgene wat we wérkelijk zouden willen hebben, doen of zijn ook daadwerkelijk kunnen bereiken. Velen hebben het tegendeel geleerd, hoe je je eigen wensen juist ondergeschikt maakt aan van alles.

En als je niet weet hoe het creatieproces in elkaar steekt en dan weet je ook niet dat er áltijd een moment komt waarop het moeilijk wordt en hoe je daar mee om kunt gaan.

Het goede nieuws is dat je dit op elk moment in je leven kunt leren!

Deze online cursus “Van Wens naar Werkelijkheid” is een praktische, diepgaande methode om je te ondersteunen jouw dromen waar te maken en jezelf een leven te gunnen dat bij je past.
Op school of thuis heeft niemand mij ooit uitgelegd hoe ik mijn eigen ideeën en verlangens kon realiseren. Rondom mijn 30ste kreeg ik belangstelling voor mijn persoonlijke ontwikkeling en leerde ik langzamerhand mijn verlangens kennen.  Toch wist ik toen ook nog niet hoe ik die wensen kon realiseren. Dat werd er niet bij verteld. Men ging er van uit dat, als je wist wat je wou dat het dan vanzelf goed zou komen. Helaas deed het dat niet. De dingen gingen nog steeds niet als vanzelf. Pas toen ik ging bestuderen waarom zoveel projecten niet lukten, waarom ik zo snel afhaakte of met iets nieuws begon, kreeg ik door dat er een bepaalde wetmatigheid was te ontdekken in het pad van wens naar werkelijkheid. Vanaf dat moment kreeg ik veel meer focus in mijn onderneming en liet ik me niet meer uit het veld slaan. En dat gaf resultaat!   De Creatieformule is mijn baken in de golven van het ondernemerschap. Ik weet welke stappen ik moet nemen om mijn wensen te realiseren en ik weet ook wat me te doen staat als ik stagneer door dingen uit te stellen. Inmiddels geldt dat niet alleen voor mijn bedrijf maar is het een manier van leven geworden om uit te gaan van mijn eigen verlangens en daar vorm aan te geven. Zo creëer ik steeds meer een leven dat bij mij past. 

Laat ik je er wat over uitleggen:

Creëren betekent dat je iets in de wereld gaat zetten dat vanbinnenuit komt. Dus een idee, wens of verlangen van jezelf gaat realiseren.

Het maakt helemaal niet uit wat je voor jezelf wilt creëren, of dat nu ander werk is, meer geld, een soulmate of een nieuw huis, het creatieproces werkt overal hetzelfde en de creatieformule kun je telkens opnieuw toepassen.

Toch is er meer nodig dan een stappenplan om je wensen daadwerkelijk te realiseren.

Het gaat in de praktijk om dagelijkse routines. Nuances die je leert door er elke dag mee bezig te zijn, doelgericht en gefocust.

En het gaat over jezelf. 

En dat is wat deze audiocursus je gaat leren; hoe je succes vrijwel garandeert door dagelijkse acties. Acties op het gebied van je gedachten, gevoelens en spiritualiteit. Het is verbazingwekkend hoe schijnbaar betekeningsloze zaken op een gegeven moment gaan samenvallen.

 Als je weet hoe je je wens werkelijkheid kunt maken zul je:

N

Meer en meer gaan leven zoals jij dat wilt

N

Nee durven zeggen en grenzen leren stellen

N

Meer welvaart, liefde en geluk ervaren

N

Jouw leven en dat van je gezin naar een hoger plan tillen

N

Een rolmodel zijn voor je kinderen

N

Er op vertrouwen dat je het vermogen hebt om al je wensen te realiseren

N

De toekomst omarmen in plaats van je voortdurend zorgen maken

Doe mee!

Van Wens naar Werkelijkheid

online cursus

Creëer het leven dat bij je past

Leer op diepgaand niveau te werken met de Creatieformule

Trek meer geluk, liefde en welvaart aan

Wat ga je leren in deze fantastische online cursus?

Mijn online cursus ‘Van Wens naar Werkelijkheid’ is een 5 delige videocursus en ontworpen om je te helpen de dagelijkse routines op te bouwen die nodig zijn om voor jezelf een leven te creëren dat werkelijk bij je past, op alle fronten. De online cursus duurt 6 weken. Bij inschrijving ontvang je de eerste module, je kunt dus meteen aan de slag. Daarna ontvang je elke week een nieuw hoofdstuk in je mailbox.

Hier is een korte samenvatting van wat je zal leren van deze cursus:

N

Dagelijkse opruim- en vergevingstechniek.

Dit stelt je in staat je negatieve overtuigingen en andere ballast vrijwel ongemerkt los te laten en ruimte te scheppen voor meer welvaart en vrijheid in je leven.

N

Ankergeheimen en spiritualiteit.

Hierdoor leer je hoe je gemakkelijk je dag met positieve energie kunt vullen, zodat je meteen kan beginnen met jouw toekomstige levensstijl. En je ontdekt dat je het wel zélf moet doen, maar niet alleen.

N

Kansen en mogelijkheden aan te trekken

Ik deel met jou hoe je vooruit kan komen zonder je vrienden van je te vervreemden, en, meest belangrijk, hoe je je leven met gemak naar een volgend niveau kan tillen.

N

Je oefent je creatievermogen

zodat je telkens terug kunt naar jouw wens en een dagelijkse routine gaat hanteren die je uiteindelijk een leven boven verwachting kan brengen.

N

Je ontwikkelt een 'magische' mindset

Dit stelt je in staat om de veranderingen die zich aandienen te waarderen en door te zetten, zelfs als er lastige zaken zijn, zoals angst, schuldgevoel, jaloezie of ongeduld.

BONUSSEN

Het is altijd leuk iets extra’s weg te geven. Deze online cursus gaat gepaard met

Bonus 1 – afsluitend online coachgesprek

Tijdens of na de online cursus is het mogelijk om een gratis online coachgesprek aan te vragen. Een coachgesprek duurt ca. 30 minuten.

Bonus 2 – Ontspanningsoefening

Omring je met positiviteit en oefen dagelijks met het loslaten van zaken die je bezig houden. Deze audio kan je op elk moment van de dag beluisteren en helpt je op een gemakkelijke manier te ontspannen.

Bonus 3 – 3 verschillende meditaties

Laat je ballast los en laat je meevoeren met deze geleide meditaties

Bonus 4 – 2 opnames van exclusieve webinar

In deze webinars laat ik je twee eenvoudige technieken zien waarmee je je ballast en weerstand achter je kunt laten.

Bonus 5 – De Creatieformule

Bij deze bonus leer je de creatieformule aan de hand van de video’s en het werkboek van de challenge Creëer-Je-Ideale-Werk

Doe mee!

Schrijf je in via onderstaande knop, meer is niet nodig om te leren hoe je een leven krijgt dat bij je past. 

Veelgestelde vragen

Wat is de deadline om deze cursus te volgen?

 

Deze cursus heeft geen deadline. Direct na inschrijving kun je starten.

Het creëren van mijn droom gaat zo langzaam! Waarom zou ik mee moeten doen met deze cursus?

Eigenlijk is dat  het perfecte teken dat je op de goede weg bent en dat je een diepere duik moet nemen in het creatieproces. De gratis challenge “Creëren” gaf je een voorproefje van mijn stijl en de kracht van het aantrekken van de dingen die je wenst. Met die challenge heb je  je gedachten geopend naar wat mogelijk zou kunnen zijn….wat jouw versie van je ideale werk en leven zou kunnen zijn. Als je creatievermogen wakker wordt begint het universum te reageren en helpt je om je groei en aspiraties te ondersteunen. Maar, je moet wel bereid zijn in actie te komen. Deze creatiecursus is de beste investering die je kunt maken als je aan deze reis begint. Zie het als de sportschool voor het oefenen en versterken van jouw creatie-spier.  Je zult de video’s telkens weer opnieuw beluisteren als je aan je doelen werkt, totdat het voor jou een vanzelfsprekendheid is.

Zijn er bonussen bij deze online cursus?

Ja, bij deze cursus ontvang je veel bonussen;

  • een afrondend online coachgesprek (t.w.v. 97,- euro)
  • een ontspanningsoefening die je op elk moment kunt gebruiken
  • een geleide meditatie over je toekomstige zelf
  • de challenge “Creëren” met daarin de Creatieformule
  • Twee webinars over technieken die je helpen je ballast en weerstand los te laten.

Deze bonussen zijn hebben een waarde van 295,- euro en krijg je gratis bij aankoop van deze online cursus.

Wat is het verschil van deze online cursus met de gratis challenge Creëer-Je-Werk?

De gratis 5-daagse creatiechallenge is een startervideoserie waarin het begrip creëren en de stappen van mijn creatieformule worden geïntroduceerd. De cursus Van Wens naar Werkelijkheid is een complete online audiocursus die veel verder gaat in de nuances en geheimen die nodig zijn om echt te veranderen in elk stadium van je reis. Dit is een geavanceerde cursus waarin de praktische stappen beschreven worden die je moet doen om je creërende vermogen te verfijnen en te versterken. Het maakt niet uit wat je wilt aantrekken; nieuwe klanten, een droomhuis, een soul-mate, je ideale werk of meer geld; met de extra hulpformulieren, die je ontvangt bij deze online cursus, wordt het overzichtelijk om je stappen af te vinken. Zo blijf je op de juiste weg!

Wat als ik de cursus niet leuk vind?

Dit is een fantastische cursus en biedt je alles wat je nodig hebt om jouw wensen te realiseren. Echter, als je met de stappen van dit programma begint te werken en niet helemaal tevreden bent, stuur mij dan binnen 2 weken na ontvangst van de cursus een mailtje. Dan krijg je zonder dat je daarvoor een reden hoeft te geven 100% je geld terug.

Wat als ik nog vragen heb?

Als je nog vragen hebt of als je niet zeker weet of deze cursus voor je geschikt is, raad ik je het volgende aan: Kies vandaag niet of de online cursus “Van Wens naar Werkelijkheid” voor jou goed is … In plaats daarvan, omdat het wordt ondersteund door een 14-dagen geld teruggarantie, doe je mee en meld je je nu aan. Test het dan een paar dagen uit en kijk wat je ervan vindt. Als je het leuk vindt, is dat geweldig. Zo niet, geen probleem, laat het me maar weten en verzoek om een terugbetaling. Alles wat je hoeft te doen is op de knop klikken om te beginnen.

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met me op.

Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat jij met de online cursus Van Wens naar Werkelijkheid alles krijgt wat je nodig hebt om datgene wat je wenst werkelijkheid te laten worden. Ben je echter toch van mening dat de informatie niet biedt wat ik je heb beloofd, stuur mij dan een e-mail binnen 2 weken na ontvangst van de online cursus.  Dan krijg je zonder dat je hiervoor een reden hoeft te geven 100% je geld terug. Na deze 2-weken termijn is er geen restitutie meer mogelijk. Ik weet uit eigen ervaring dat dit product werkt. Ik wil echter het risico dat je misschien denkt te nemen met deze aankoop uit handen nemen door zelf het risico volledig op mij te nemen. Ik hoop dat ik je daarmee een plezier doe.

# Ik respecteer je e-mail privacy

Share This